Első lökhárító BMW E30-hoz M3 SPORT STYLE

134.900 Ft

Légy stílusos és védett BMW E30 autóddal az M3 SPORT STYLE első lökhárítóval. Egyszerű szerelhetőség, kompatibilitás és sportos dizájn.

1 in stock

Description

M3 SPORT STYLE Első lökhárító BMW E30-hoz – Sportos stílus és Teljesítmény

Sportos stílus BMW-hez – M3 SPORT STYLE Első lökhárító BMW E30-hoz

Tedd még vonzóbbá BMW E30 autódat és adj hozzá egy csipetnyi sportos stílust az M3 SPORT STYLE első lökhárítóval. Fedezd fel az elegancia és a teljesítmény új dimenzióját autód számára.

Kulcsfontosságú jellemzők:

Sportos Elegancia: Az M3 SPORT STYLE első lökhárító sportos és elegáns megjelenést kölcsönöz autódnak. Az egyenes vonalak és az agresszív dizájn extra stílust ad járművednek.

Kiemelkedő Minőség: A lökhárító kiváló minőségű polypropylenből készült műanyagból készült, ami hosszú élettartamot és ellenállóságot garantál. Bízhatsz a termék minőségében.

Sokoldalú Kompatibilitás: Alkalmas a Limuzin, Touring, Coupe és Cabrio típusú karosszériákhoz, így többféle 1982 és 1990 között gyártott BMW E30 modellhez is illeszkedik.

Egyszerű Szerelhetőség és Tökéletes Illeszkedés – BMW E30 SPORT STYLE lökhárító

Egyszerű Szerelhetőség és Tökéletes Részletek – BMW E30 SPORT STYLE Első lökhárító

Az M3 SPORT STYLE első lökhárítóval a helyes telepítés most gyerekjáték. Fedezd fel a tökéletes technikai részleteket és az egyedülálló kompatibilitást.

Műszaki részletek / Alkalmas a következő típusokhoz:

Ködfényszóró Részek: Ez az első lökhárító kifejezetten kialakított helyekkel rendelkezik a ködfényszórók számára, így könnyen telepítheted őket és biztosíthatod a kiváló látási viszonyokat nehéz körülmények között.

Tartozékok Beleértve: A csomag tartalmazza a rendszámtábla tartó és a ködfényszóró lyukakat, így biztosítva, hogy minden szükséges alkatrész kéznél legyen.

Tökéletes Illeszkedés: Az összes tartó alkatrész eredetihez hasonló, és könnyen csatlakoztatható az eredeti rögzítési pontokhoz. A magas minőségű kivitelezésnek és az alkatrészek precíz illeszkedésének köszönhetően a helyes telepítés egyszerű és hatékony.

Stílus, Teljesítmény és Védelem – BMW E30 M3 SPORT STYLE Első lökhárító

Az M3 SPORT STYLE első lökhárítóval nem csak az autód stílusát javítod, hanem extra védelmet is biztosítasz neki. Fedezd fel az új szintű stílust, teljesítményt és biztonságot.

Testreszabás BMW Autódhoz M3 SPORT STYLE Első lökhárítóval

FONTOS MEGJEGYZÉS:

Kompatibilitás Ellenőrzése: A festett alkatrészek nem cserélhetők ki, ezért előzetesen mindig ellenőrizd az összes karosszériaelem kompatibilitását és helyességét.

Új és Festetlen: A termék vadonatúj, festetlen és eredeti csomagolásban érkezik, így biztos lehetsz abban, hogy egy kiváló minőségű alkatrészt kapsz, amely készen áll a telepítésre.

Egyszerűsített Tervezés: Ez a lökhárító egy darabból készült, így a telepítés egyszerű és a megjelenés egységes és tiszta.

Tedd autódat igazi stílusikonná az M3 SPORT STYLE első lökhárítóval. Biztosítsd, hogy minden tekintet rád szegeződjön az úton, és autódat minden helyzetben megfelelően védve tudhasd.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Első lökhárító BMW E30-hoz M3 SPORT STYLE”

Your email address will not be published. Required fields are marked *