BMW 3-as széria (E46) Coupe Első Lökhárító M-PAKET (Évj.: 1999 – 2005)

69.500 Ft

Egyedi Stílus és Teljesítmény: JOM BMW 3-as Széria Lökhárító

1 in stock

SKU: 5111968JOM Category:

Description

Egyedi Megjelenés a BMW 3-as Szériához: Első Lökhárító M-PAKET by Tuning Tec

Stílus és Teljesítmény Találkozása

Egyedi stílus és kiváló minőség találkoznak az Első Lökhárítóval M-PAKET by JOM számára, amely a BMW 3-as széria, típuskód E46, Coupe kiviteléhez készült az évek 1999 és 2005 között. Az anyaga fényezhető ABS műanyag, biztosítva ezzel a tökéletes illeszkedést és a tartósságot.

A Sportosság és Elegancia Harmóniája

Ezt a lökhárítót úgy tervezték, hogy ne csak sportos külsőt kölcsönözzön a járműnek, hanem emelje ki az eleganciát is. A vonószem takaró és a különleges sport rács megtestesíti a sebesség és a stílus ötvözetét, míg a ködlámpa keret extra funkcionalitást és dizájnt kínál. Az Első Lökhárító M-PAKET by JOM a figyelem középpontjába állítja az autóját.

Fontos Illesztési Próba és Kiegészítők Tudnivalók

Mielőtt elmerülnél a fényezés vagy fóliázás világában, fontos a termék eredeti állapotában való illesztési próba. Ez biztosítja, hogy minden rész tökéletesen illeszkedjen és a végeredmény a legjobb kinézetet nyújtsa. Továbbá, ügyelj arra, hogy a külső optikai tuning termékek, mint például a spoiler, kiegészítő elemként funkcionálnak, tehát extra csavarozásra vagy ragasztásra lehet szükség. A részletes cikkszám ZPBM07, így biztos lehetsz benne, hogy a megfelelő terméket választottad.

Kiemelkedő Külső Stílus: JOM BMW 3-as Széria Lökhárító

Az E46 Coupe Elegáns Megújítása

Ha szeretnéd egyedi módon kiemelni BMW 3-as szériád stílusát, az Első Lökhárító M-PAKET by JOM tökéletes választás. A fényezhető ABS műanyagból készült, a vonószem takaró és a sport rács pedig az autó sportos karakterét hangsúlyozza. Az elegancia és sportosság tökéletes harmóniáját teremti meg az E46 Coupe számára.

Praktikus Kiegészítők és Illeszkedési Próba

A ködlámpa keret nemcsak esztétikai értéket ad, hanem növeli a láthatóságot is. A kiváló minőségű anyag és a precíz gyártás biztosítja, hogy a lökhárító tökéletesen illeszkedjen az autódhoz. Ne feledd, mindenféle alakítás előtt elengedhetetlen az illesztési próba, hogy a végeredmény tökéletes legyen. A JOM gondoskodik róla, hogy autód kiemelkedjen a tömegből.

Kiegészítők, Amelyek Különbséget Tesznek

Az Első Lökhárító M-PAKET nem csak egy egyszerű alkatrész, hanem egy olyan kiegészítő, amely különbséget tesz. A vonószem takaró, sport rács és ködlámpa keret együttesen egyedi megjelenést kölcsönöz autódnak. Ne elégedj meg a szokásossal, válassz JOM-et az autód megújításához.

Egyedi Design, Magas Minőség: BMW 3-as Széria JOM Lökhárító

Stílusos Kiegészítő a BMW E46 Coupe-hoz

Az Első Lökhárító M-PAKET by JOM nem csupán egy alkatrész, hanem egy kifejezetten tervezett stíluselem a BMW 3-as szériához, különösen az E46 Coupe változathoz. A fényezhető ABS műanyagból készült anyaga nemcsak könnyű, de strapabíró is, hogy hosszú távon is megőrizze egyedi megjelenését.

A Személyre Szabás Művészete

A vonószem takaró és a sport rács olyan részletek, amelyek hangsúlyozzák az autód karakterét és stílusát. A ködlámpa keret pedig nemcsak esztétikai szempontból fontos, hanem extra funkcionalitást is biztosít. Az Első Lökhárító M-PAKET a JOM precíz munkájának eredménye, hogy az autód egyedi és kifinomult külsőt kapjon.

Kiemelkedő Teljesítmény és Kényelem

A JOM a minőség és a kiválóság híve, és az Első Lökhárító nem kivétel. Az anyagválasztás és a gyártási folyamat minden részletre kiterjed, hogy biztosítsa az optimális illeszkedést és teljesítményt. Ha magas minőségű, stílusos külsőt szeretnél autódnak, válaszd a JOM-ot.

Additional information

Weight 8000 kg
Dimensions 155 × 40 × 40 cm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “BMW 3-as széria (E46) Coupe Első Lökhárító M-PAKET (Évj.: 1999 – 2005)”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like…