Hátsó Lökhárító by JOM BMW 3-as széria M-PAKET Parkradaros

132.500 Ft

BMW E46 Coupe/Cabrio Hátsó Lökhárító – M-PAKET Parkradaros | JOM

1 in stock

SKU: BME46256 Category:

Description

BMW 3-as széria (E46) Coupe/Cabrio Hátsó Lökhárító M-PAKET Parkradaros – Stílus és Teljesítmény Egyben!

  1. Stílusos Megjelenés, Maximális Teljesítmény:

 

Ha a BMW 3-as széria (E46) Coupe/Cabrio Hátsó Lökhárító M-PAKET Parkradaros a vágyaid közé tartozik, akkor a JOM által kínált hátsó lökhárító garantáltan elvarázsol! Ez a dizájner darab nemcsak a külsőd emeli, hanem a teljesítményt is fokozza. A fekete fényezhető ABS műanyagból készült, amely a kivitelénél fogva (Coupe/Cabrio) tökéletesen illeszkedik a 1999 és 2005 közötti E46 típuskódú BMW 3-as szériához.

 

  1. Elegancia és Biztonság M-PAKET Parkradarral:

 

A BMW 3-as széria M-PAKET Parkradaros hátsó lökhárítója nem csupán esztétikai élményt nyújt, hanem fokozza a vezetés biztonságát is. Az innovatív parkradar rendszerrel felszerelt dizájn nem csupán a megjelenést dobja fel, hanem segít elkerülni a kellemetlen ütközéseket is. Az ABS műanyagból készült lökhárító fekete színe kiválóan passzol bármilyen autószínhez, és az illesztési próba után könnyedén fóliázható vagy fényezhető is.

 

  1. JOM Minőség, Vásárlói Elégedettség:

 

Az E46 típuskódú BMW 3-as széria hátsó lökhárítója a JOM megbízható minőségét képviseli. Az ABS műanyagból készült, fekete színű lökhárító nem csupán stílusos megjelenést kölcsönöz autódnak, de a maximális tartósságával és könnyű felszerelhetőségével is kitűnik a piacon. Ne feledd, minden alakítás előtt mindig végezz illesztési próbát – a JOM biztosítja, hogy az autód megkapja azt, amit megérdemel!

Additional information

Weight 15 kg
Dimensions 165 × 60 × 30 cm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Hátsó Lökhárító by JOM BMW 3-as széria M-PAKET Parkradaros”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like…