BMW E92 / E93, Küszöb Spoiler, M3 Style (Évj.: 2006 – 2013) by JOM

58.000 Ft

Fokozza autója stílusát a Tuning-Tec M3 stílusú küszöb spoilerrel. Kiváló minőségű ABS műanyag, teljes szett, egyedi megjelenés. Fedezze fel az egyediségét!

1 in stock

SKU: 20759 Categories: ,

Description

Egyedi Megjelenés: BMW E92 / E93 M3 Stílusú Küszöb Spoiler (2006-2013)

M3 Stílusú Küszöb Spoiler: Az Elegancia és Erő Kombinációja

Az E92 és E93 BMW modellekhez tervezett M3 stílusú küszöb spoilerrel emelje autója megjelenését egy egész új szintre. Az egyedi dizájn harmonikusan egyesíti az eleganciát és a sportos megjelenést, hozva egy különleges stílust az Ön autójához.

Kiváló Minőség: Fényezhető ABS Műanyag

Tartós Anyag, Személyre Szabhatóság

A küszöb spoiler kiváló minőségű fényezhető ABS műanyagból készült, amely nemcsak tartós és könnyű, de lehetőséget biztosít arra is, hogy az Ön egyéni stílusához igazítsa. Fényezze azt az autója színére, és hagyja, hogy az kiemelje az Ön egyediségét.

Teljes Szett: Minden, Amire Szüksége van Egy Csomagban

Egyenletes Megjelenés, Kettős Hatás

Az ár egy szettre vonatkozik, beleértve mind a jobb oldali, mind a bal oldali küszöb spoilert. Ez a kettős kialakítás nemcsak egyenletes megjelenést biztosít autója oldalain, hanem hangsúlyozza az M3 stílus jellegét. Több, mint egyszerű külső módosítás – ez az autója karakterének kifejezése.

Fontos Tudnivalók: Illesztési Próba és Kiegészítő Funkció

Az Eredetiség Kulcsa: Cseréjelemként vagy Kiegészítőként

Fontos megérteni, hogy a külső optikai tuning termékek, mint ez a küszöb spoiler, nem a gyári alkatrészek cseréjeként vagy pótlásaként szolgálnak. Ezek kiegészítő elemként funkcionálnak, így a felszerelésükhöz plusz csavarozás és ragasztás szükséges lehet. Illesztési próba előtt mindig győződjön meg róla, hogy minden tökéletesen illeszkedik az Ön autójához.

Additional information

Weight 7000 kg
Dimensions 170 × 25 × 30 cm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “BMW E92 / E93, Küszöb Spoiler, M3 Style (Évj.: 2006 – 2013) by JOM”

Your email address will not be published. Required fields are marked *