Sale!

BMW E92 / E93 LCI, M-Tech Style, Első Lökhárító (Évj.: 2010 – 2013)

145.990 Ft

Engedd szabadjára az eleganciát és a teljesítményt a Tuning-Tec M-Tech stílusú első lökhárítójával. Fokozza BMW E92/E93 (LCI) 2010-2013 modelljét ezzel az ABS műanyag, PDC-kompatibilis frissítéssel a stílusos és funkcionális vezetési élmény érdekében.

1 in stock

SKU: ZPBM48-BM901753 Category:

Description

Tuningolja BMW E92, E93 (LCI) autóját a Tuning-Tec M-Tech stílusú első lökhárítójával

Vonzerő az Utakon: BMW E92 / E93 LCI, M-Tech Stílusú Első Lökhárító (2010-2013)

Stílus és Teljesítmény Találkoznak: M-Tech Elegancia a BMW 3-as Szériához

A Tuning-Tec által tervezett BMW E92 / E93 LCI, M-Tech stílusú első lökhárítóval felejthetetlen stílust és kiváló teljesítményt adhat autójának. Ez a lökhárító tökéletes harmóniát teremt a dizájn és a funkcionalitás között, kiemelve autója egyedi jellegét.

Kiemelkedő Anyag, Kifinomult Kivitel: Fényezhető ABS Műanyag

A lökhárító anyaga kiváló minőségű fényezhető ABS műanyag, amely nemcsak esztétikus, de strapabíró is. Ez az anyag biztosítja a hosszú élettartamot és a kifinomult megjelenést, amely a BMW tulajdonosoknak jár.

Teljes Csomag, Teljes Hatás: Tartalom, Ami Megszólítja Önt

Ez a lökhárító csomag mindent tartalmaz, amire szüksége lehet a telepítéshez, beleértve az első lökhárítót, a lámpa mosónak kialakított helyet, a vonószem takarót, az első lökhárító alsó sport rácsát és a ködlámpa rácsokat. Mindez együtt egy teljes körű és kifinomult megjelenést biztosít autójának.

Stabilitás és Stílus: BMW 3-as Széria E92, E93 (LCI) Tuning-Tec Lökhárítóval

Mesterien Megalkotva: Egyedi Elegancia minden Kanyarban

A Tuning-Tec tervezői nem csupán egy lökhárítót alkottak meg, hanem egy műalkotást, amely megtestesíti a BMW 3-as széria stílusát. Az E92, E93 (LCI) modellekhez tervezett M-Tech stílusú lökhárítóval autója nemcsak kivételes, hanem kifinomult stílusban ragyog minden úton.

Praktikus Design, Kényelmes Funkció: PDC Hely nincs

A lökhárító tervezése során nemcsak a stílusra, hanem a funkcionalitásra is hangsúlyt fektettünk. Nincs park radar helye!

Egy Lépés Előre: Kivételes Lökhárító, Kiváló Tartalommal

A Tuning-Tec M-Tech stílusú első lökhárítóval autója nemcsak a közúti vezetés során kiemelkedő, hanem az esztétika és a funkcionalitás egyensúlyát is megtalálja. Lépjen egyet előre a stílus és a teljesítmény terén ezzel az egyedi lökhárítóval.

Kifinomult Elegancia: BMW E92 / E93 LCI M-Tech Stílusú Első Lökhárító – 2010-2013

Egyedi Megjelenés, Az Ön BMW-jének Méltó Kiegészítője

A BMW E92 / E93 LCI modellekhez tervezett M-Tech stílusú első lökhárítóval autója nem csak közlekedési eszköz, hanem egy életstílus kifejezője is. Az elegáns, mégis erőteljes külső garantáltan magára vonzza a tekinteteket.

Kitűnő Minőség, Kifinomult Kialakítás: Fényezhető ABS Műanyag

A könnyűsúlyú és mégis tartós ABS műanyagból készült lökhárító nemcsak esztétikailag vonzó, hanem hosszú távú élettartamot is biztosít. Fényezhető felülete lehetővé teszi, hogy a lökhárítót az Ön egyedi ízlése szerint személyre szabja.

Teljes Készlet, Teljes Kielégülés: Minden, Amire Szüksége Van, Egy Csomagban

A Tuning-Tec M-Tech stílusú lökhárító csomagja mindent tartalmaz, ami szükséges a könnyű és gyors telepítéshez. Az első lökhárítótól kezdve a ködlámpa rácsokig minden részlet gondosan megtervezett és minőségi anyagokból készült.

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “BMW E92 / E93 LCI, M-Tech Style, Első Lökhárító (Évj.: 2010 – 2013)”

Your email address will not be published. Required fields are marked *